• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge kan rekenen op Vazquez tegen Standard

  Victor Vazquez sukkelde met een dijblessure.

  Club Brugge kampt met een volle ziekenboeg, maar heeft nu toch goed nieuws gekregen. Draaischijf Victor Vazquez kreeg groen licht voor de topper tegen Standard en is opgenomen in de ruime selectie.

  Victor Vazquez kwam een laatste keer in actie voor blauw-zwart in de Europese kwartfinale tegen Dnipro Dnipropetrovsk. Hij viel toen in, maar was nog niet voldoende hersteld van een dijblessure. De wedstrijden tegen AA Gent en Charleroi moest hij bijgevolg aan zijn neus laten voorbijgaan.

  De Spanjaard is nu wel fit genoeg om de verplaatsing naar Luik te maken. Thomas Meunier en Boli Bolingoli trainen alweer met de groep, maar zijn nog niet opgenomen in de kern. Felipe Gedoz moet nog wat langer wachten op zijn terugkeer tussen de lijnen.