Ga naar de inhoud

Belg of Braziliaan Andreas Pereira blijft bij United

 vr 1 mei 2015 21:52
Van Gaal mag Pereira voort laten openbloeien.
De 19-jarige Andreas Pereira heeft zijn contract bij Manchester United verlengd tot 2018. "Hier kan ik groeien", zegt de Belgische middenvelder die ook voor Brazilië kan uitkomen.

Andreas Pereira speelt al sinds 2011 in het shirt van United en maakte deze zomer de definitieve overstap naar de A-kern. Hij proefde ook al van het echte werk.

Pereira is in België geboren en speelde ook voor de Belgische nationale jeugdploegen. Omdat zijn vader Braziliaan is, kan hij ook voor Brazilië uitkomen en dat deed hij al eens, bij de U20.

Hij glunderde toen hij een contract tot 2018, met een optie voor een extra jaar, ondertekende. "Ik ben blij met deze kans en wil coach Van Gaal bedanken om me een plaats te geven bij de eerste ploeg. Toen ik debuteerde, kwam een droom uit."

Louis van Gaal was ook opgetogen. "Ik ben tevreden over zijn progressie en kijk ernaar uit om met hem te blijven werken en zijn talent voort te ontwikkelen. Hij heeft alles in huis om een vaste waarde te worden."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.