• home
 • video
 • pas verschenen

  Ryan na save: "Ik had precies schaatsen aan"

  Mathew Ryan was gisteren van levensbelang voor Club Brugge met een knappe save. "Ik had een beetje geluk bij die redding, maar het is leuk om nog eens belangrijk te zijn", zei de Australische doelman achteraf.

  Na de gelijkmaker van Izquierdo moest Ryan de doorgebroken Ndongala van de 1-2 houden. Een kantelmoment in de partij. "Het was bijna mijn enige beslissende actie in de wedstrijd, maar soms is dat genoeg."

  "Het is de taak van de keeper om er te staan op zo'n beslissend moment. De laatste weken was ik niet altijd 100 procent en heb ik niet echt belangrijke saves kunnen doen. Het is leuk om nog eens belangrijk te zijn voor het team."

  "Ik had wel een beetje geluk bij die redding. Ik gleed twee of drie keer weg. Ik had precies ijsschaatsen aan. Op de één of andere manier kon ik dan toch nog bij die bal. Gelukkig, het was een keerpunt in de match."

  Geraerts: "Ryan redt Club met een kangoeroesprong"

  "Club Brugge mag Ryan heel dankbaar zijn", zei Karel Geraerts na de partij. "Het was een ongelooflijke redding. Het is misschien cliché, maar met die kangoeroesprong hield hij ons misschien wel van de overwinning."