• home
 • video
 • pas verschenen

  Reviewcommissie roept nu ook Mehdi Carcela op

  Ook Mehdi Carcela moet zich verantwoorden tegenover de Reviewommissie voor zijn elleboogstoot aan Kortrijk-speler Tomasevic. Een opvallende zet nadat AA Gent de "willekeur" van de commissie aan de kaak stelde.

  Silvio Proto (Anderlecht) en Laurent Depoitre (AA Gent) werden gisteren op het matje geroepen door de Reviewcommissie. Vooral AA Gent kon weinig begrip opbrengen voor die beslissing.

  "Na enkele periodes van totale afwezigheid, waarbij op verschillende speeldagen zware overtredingen ongestraft konden passeren, is de Reviewcommissie uit het niets opnieuw in actie geschoten", klonk het in een mededeling van AA Gent.

  De Reviewcommissie reageert nu op de aanklacht van "willekeur" door ook Standard-speler Mehdi Carcela op te roepen. Hij deelde een elleboogstoot uit aan Zarko Tomasevic van KV Kortrijk. De Geschillencommissie beslist dinsdag of Carcela, Depoitre en Proto een schorsing krijgen.