• home
 • video
 • pas verschenen

  Ødegaard heeft eerste selectie bij A-ploeg Real beet

  Verzamelt Ødegaard woensdag zijn eerste Real-minuten?

  Martin Ødegaard staat een stapje dichter bij zijn debuut voor de A-ploeg van Real Madrid. De Noor, die als een toptalent geldt, is door de onbeschikbaarheid van onder meer Gareth Bale en Karim Benzema opgenomen in de kern voor de competitiematch tegen Almeria.

  Martin Ødegaard, nog altijd maar 16, maakte in januari de overstap naar Real Madrid. De Noorse aanvallende middenvelder moest wel eerst speeltijd verzamelen bij de belofteploeg van Real, die gecoacht wordt door Zinedine Zidane.

  Het loopt er niet echt van een leien dakje, maar Ødegaard heeft vandaag wel goed nieuws gekregen. Real Madrid-coach Carlo Ancelotti heeft de Noor een plaats gegeven in de kern voor het competitieduel van woensdag tegen Almeria.

  Ancelotti kan geen beroep doen op onder meer Gareth Bale en Karim Benzema en dus kan Ødegaard morgen misschien een eerste keer proeven van het echte werk.