• home
 • video
 • pas verschenen

  12.000 supporters bestormen veld kampioen STVV

  Na de zege tegen Lommel United kan het feest losbarsten in Sint-Truiden.

  STVV heeft zaterdag de kers op de taart gezet in de tweede klasse. De kersverse kampioen vierde zijn titel met een 2-1-zege tegen Lommel United. Na de wedstrijd bestormden de supporters het kunstgras van Stayen. Op de persbabbel was Lommel-trainer Stijn Vreven niet opgezet met de vragen van STVV-persverantwoordelijke Alain Coninx. En Simon Mignolet feliciteerde zijn ex-ploeg in het Truiens.

  Supporters vieren de titel in tweede

  Na de 2-1-zege tegen Lommel United kan het feest losbarsten in Sint-Truiden. 12.000 fans bestormen het terrein om de titel te vieren met de spelers.

  Alain Coninx vs. Stijn Vreven

  Na de wedstrijd wil Lommel United-coach Stijn Vreven (in beeld bij Waasland-Beveren?) STVV graag feliciteren met de titel. Tot Alain Coninx, de persverantwoordelijke van de thuisploeg, hem een vraag stelt...

  Mignolet feliciteert ex-team met videoboodschap

  Rode Duivel Simon Mignolet is zijn carrière begonnen bij STVV. Op zijn Facebook feliciteert de doelman van Liverpool zijn eerste liefde. "Ik ben er zeker van dat jullie een goed feestje zullen bouwen", zegt hij in het Truiens.