• home
 • video
 • pas verschenen

  Geen paaseieren maar straftraining bij Inter

  Roberto Mancini schrapte de vrije dag van zijn spelers.

  Het gelijkspel tegen rode lantaarn Parma heeft de spelers van Inter hun vrije dag op Pasen gekost. Inter raakte gisteren niet verder dan 1-1 tegen het failliete Parma. "We speelden zonder verbetenheid en karakter en dat kan ik niet hebben", zegt coach Mancini.

  Parma behaalde gisteren in San Siro zijn tiende punt in de Serie A door Inter in bedwang te houden met 1-1. De spelers van Inter werden na de wedstrijd door de supporters getrakteerd op een fluitconcert.

  Een boze trainer Roberto Mancini greep in en schrapte de vrije zondag van de spelers. Om 8.30u deze ochtend stonden de Inter-spelers op het trainingsveld in plaats van paaseieren te rapen met hun kinderen.

  "De afgelopen vier weken zijn heel slecht geweest", zei Mancini. "En onze prestatie in de tweede helft tegen Parma was het dieptepunt. We speelden zonder karakter en verbetenheid en dat kan ik niet hebben."

  Dus werd er deze ochtend getraind. "Geen rust voor de spelers op Pasen? Ze hebben de dag voor de wedstrijd kunnen rusten en dat zal genoeg geweest zijn", zegt sportief directeur Ausilio. "De spelers moeten tonen dat ze trots zijn op het Inter-shirt."