• home
 • video
 • pas verschenen

  Sky pakt weer uit: Brits team introduceert Belgische shirts

  Het shirt zal wellicht een collector's item worden.

  Dat ze bij Team Sky niet stilzitten, is geen geheim. De Britse wielerformatie denkt ook aan zijn fans en heeft daarom Belgische, Italiaanse, Franse en Spaanse retro-shirts ontworpen. Let vooral op de details onderaan het shirt.

  Team Sky heeft zich voor de retro-wielertruitjes laten inspireren door België, Italië, Frankrijk en Spanje; de "leidinggevende wielerlanden in Europa waar de ploeg traint en koerst".

  De truitjes worden dit seizoen in beperkte oplage verspreid. De ploeg heeft er ook de namen van typische koers-hellingen en steden in laten verwerken. Op de Belgische truitjes kunt u op het rode gedeelte onder meer de Kwaremont, de Taaienberg en Oudenaarde spotten (laatste foto).

  Wiggins koos in De Panne al voor retro

  Dat Sky fan is van retro-shirts, toonde Bradley Wiggins gisteren al op het podium van de Driedaagse De Panne. Wereldkampioen tijdrijden Wiggins won de tijdrit, maar verscheen op het podium in een retroversie van zijn regenboog.