• home
 • video
 • pas verschenen

  Roel Moors wordt assistent-coach bij Antwerp Giants

  Moors pakte in zijn carrière drie titels en een beker.

  Roel Moors zal vanaf volgend seizoen als assistent-coach werken bij de Antwerp Giants. De spelerscarrière van de 36-jarige basketballer zit er zo goed als op.

  Donderdag kondigden de Antwerp Giants al aan dat het contract van hoofdcoach Paul Vervaeck met een jaar verlengd wordt. Nu heeft de club ook boegbeeld Roel Moors aan de technische staf toegevoegd.

  "Volgend seizoen zal Moors slechts sporadisch als speler ingezet worden en zich in hoofdzaak toeleggen op zijn trainersactiviteit", laat de club weten. Moors werkt binnenkort zijn trainersopleiding af.

  Moors speelde acht seizoenen voor de Antwerp Giants, maar verdedigde in zijn spelerscarrière ook de kleuren van Charleroi, Leuven, Gent en Villeurbanne in Frankrijk. Met Charleroi pakte Moors drie titels en een keer de beker. Hij werd ook viermaal verkozen tot Speler van het Jaar en was een sterkhouder bij de Belgian Lions.