• home
 • video
 • pas verschenen

  De Gendt: "In oktober speelkameraadje voor Timo"

  Timo De Gendt met een fotootje van zijn broertje of zusje.

  Thomas De Gendt wordt in de herfst voor de tweede keer vader. De 28-jarige renner van Lotto-Soudal maakte het heuglijke nieuws via Twitter bekend met een foto van zijn zoontje Timo en een echografie in de zetel.

  De Gendts echtgenote Evelyn Tuytens beviel in februari 2014 van een eerste kindje. "Timo wordt grote broer. Eind oktober verwachten we een speelkameraadje", luidt het.

  De Gendt is 28 jaar en rijdt sinds dit seizoen bij Lotto-Soudal. Daarvoor verdiende hij de kost bij Topsport Vlaanderen, Vacansoleil en Omega Pharma-Quick Step. Zijn meest spraakmakende resultaat blijft een derde plaats in de Giro 2012, met bijhorende ritzege op de Stelvio.