• home
 • video
 • pas verschenen

  "Atletico rekent op Alderweireld voor volgend seizoen"

  Bij de Rode Duivels stond Alderweireld in de basis tegen Cyprus en Israël.

  Volgens de technische directeur van Atletico Madrid rekent de Spaanse club volgend seizoen opnieuw op Rode Duivel Toby Alderweireld. Alderweireld speelt dit seizoen op uitleenbasis bij Southampton. Zijn goede prestaties in Engeland zijn Atletico niet ontgaan.

  In een interview op de website van Atletico Madrid spreekt technisch directeur José Luís Caminero duidelijke taal. "Onze mensen volgen alle uitgeleende spelers nauwgezet."

  "In het algemeen zijn we erg blij met hun prestaties en evoluties. Oliver Torres en Toby Alderweireld bijvoorbeeld werken een heel goed seizoen af bij respectievelijk Porto en Southampton. We rekenen op hen voor volgend seizoen."

  "Er zijn ook spelers die het moeilijker hebben, maar toch nog regelmatig spelen. Alle spelers die we hebben uitgeleend tot 30 juni zullen sowieso terugkeren aan het eind van het seizoen. Daarna zullen we beslissen wat het beste is voor iedereen."