• home
 • video
 • pas verschenen

  Witsel en zijn vriendin verwelkomen dochter Maï-Li

  Voor Axel Witsel en zijn vriendin is het hun eerste kindje.

  Axel Witsel verliet gisteren na de interland tegen Israël in zeven haasten de Rode Duivels om zijn hoogzwangere vriendin bij te staan. Die is woensdagmiddag bevallen, weet Sudpresse. De middenvelder was dus op tijd weer in het land om de geboorte van zijn dochtertje Maï-Li mee te maken.

  Axel Witsel speelde gisteravond nog 90 minuten mee tegen Israël. Na het laatste fluitsignaal repte de middenvelder van Zenit zich naar de uitgang van het stadion. Er stond voor hem een vliegtuig klaar dat hem zo snel mogelijk weer naar België zou brengen om zijn hoogzwangere vriendin bij te staan.

  En dochtertje Maï-Li heeft dus netjes gewacht op haar papa om ter wereld te komen. Witsels vriendin Rafaella Szabo beviel woensdagmiddag in het ziekenhuis van Rocourt. Voor de Rode Duivel en zijn partner is het hun eerste kindje.