• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk bevestigt: "Middlesbrough licht optie op Vossen niet"

  De toekomstplannen van Jelle Vossen zijn nog onduidelijk.

  Middlesbrough heeft zoals verwacht de optie in het huurcontract van Jelle Vossen niet gelicht. Racing Genk, de club die Vossen verhuurt, bevestigt dat de Engelse club niet is ingegaan op de aankoopoptie. De Engelse club verliest haar voorkeursrecht.

  Sporza vernam maandag al dat Middlesbrough niet zou ingaan op de aankoopoptie in het huurcontract van Jelle Vossen en Racing Genk heeft dat nieuws vandaag bevestigd.

  "Middlesbrough verliest zijn voorkeursrecht en alles pistes zijn weer mogelijk", meldt Genk. "Jelle blijft tot het einde van het seizoen bij Middlesbrough aan de slag."

  "Op korte termijn zal er een gesprek plaatsvinden om af te toetsen wat de wensen en verwachtingen van beide partijen en de mogelijkheden voor de toekomst zijn. We wensen hem voorlopig alvast veel succes met de ontknoping van de spannende titelstrijd."