• home
 • video
 • pas verschenen

  Straffe kost: Korver scoort 11 punten in 65 seconden

  De driepunters van Korver vliegen er vlotjes in.

  Kyle Korver (Atlanta) heeft zich gisteren van zijn beste kant laten zien. In het derde kwart gaf hij Milwaukee de doodsteek met liefst 11 punten in 65 seconden. Atlanta won uiteindelijk met 101-88.

  Bekijk hieronder hoe Korver Milwaukee helemaal gek maakt.

  Goeie poging, maar McGrady deed nog beter

  Knap gedaan van Korver, maar in 2004 ging Tracy McGrady nog een stapje verder. De Amerikaan scoorde in de laatste 35 seconden van de wedstrijd tegen de San Antonio Spurs 13 punten. Met de winnende driepunter 1,5 seconde voor het einde schonk hij de Rockets alsnog een zege tegen de Spurs: 81-80.

  1995: Reggie Miller drijft NY Knicks tot wanhoop

  Nog straffer dan Kyle Korver en Tracy McGrady: Reggie Miller. De guard van de Indiana Pacers ontnam 20 jaar geleden de New York Knicks een zo goed als zekere zege, door in de slotfase van de wedstrijd acht punten te maken in negen seconden.

  Op 18"7 van het einde stonden de Pacers 105-99 in het krijt. De Knicks-fans waanden zich al zegezeker, maar twee balverliezen en een dodelijk efficiënte Miller van achter de driepuntlijn deden de thuisploeg alsnog de das om.