• home
 • video
 • pas verschenen

  Italië en Engeland houden elkaar in evenwicht

  Pelle maakt de openingsgoal met een rake kopbal.

  Een vriendschappelijke wedstrijd tussen Italië en Engeland heeft geen winnaar opgeleverd. Engeland had geen match meer verloren na het WK in Brazilië, maar kon tegen Italië pas elf minuten voor het einde gelijkmaken.

  Italie en Engeland maakten er een echte vriendschappelijke wedstrijd van met weinig tempo en weinig kansen. Van het overtuigende spel van Engeland tegen Litouwen van afgelopen weekend was geen sprake meer.

  Na 28 minuten liet uitgerekend Pelle de Engelse doelman Hart kansloos met een gekruiste kopbal. Pelle heeft in 2015 nog niet gescoord voor zijn Engelse club Southampton.

  Engeland leek op een nederlaag af te stormen, tot Townsend de gelijkmaker prachtig binnen schoot. "Ik denk niet dat er iets echt goed was vandaag", zei Engeland-bondscoach Roy Hodgson na de match. "Gelukkig speelde Italië ook vrij tam."