• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuwe tik voor Woods: niet meer in de top 100

  Woods tuimelt uit de top 100.

  De golfcarrière van Tiger Woods zit nog maar eens in een flinke dip. De Amerikaan behoort niet meer tot de beste 100 golfers ter wereld. Voor het eerst sinds 1996 valt Woods uit de top 100 op de wereldranglijst.

  Eind september 1996 was Tiger Woods nog een nobele onbekende. De Amerikaan trok toen als nummer 225 van de wereld naar de Las Vegas Invitational, maar Woods, op dat moment 20 jaar, won er prompt het toernooi.

  Woods bouwde een carrière uit met 79 eindzeges op de PGA Tour, maar de jongste jaren heeft Woods amper geschitterd. Begin februari kwam hij voor het laatst in actie, maar de Amerikaan moest toen de strijd staken op de Farmers Insurance Open.

  Woods, die de competitie nog niet hervat heeft, valt nu ook uit de top 100 van de wereldranglijst. Hij staat nu 104e.