• home
 • video
 • pas verschenen

  Marseille-fans geven prijsje aan Batshuayi voor sterke periode

  Batshuayi was de beste Marseille-speler in maart.

  Michy Batshuayi is de voorbije weken helemaal ontploft bij Marseille. De Rode Duivel scoorde in maart 4 keer voor de Franse club en die knappe prestatie wordt duidelijk geapprecieerd door de Marseille-fans. Zij verkozen de spits tot speler van de maand maart.

  Marseille scoorde deze maand 10 keer in 3 competitiewedstrijden. Michy Batshuayi nam 4 van die treffers voor zijn rekening: tegen Toulouse (1-6-zege) scoorde Batshuayi twee keer en ook Lens (0-4-zege) slikte twee treffers van de spits.

  Ook de Marseille-supporters zijn onder de indruk van de prestaties van Batshuayi. De Rode Duivel werd overduidelijk verkozen tot speler van de maand maart: hij verzamelde 66 procent van de stemmen. Het verschil met nummer 2 André Ayew (11 procent) en Dimitri Payet (10 procent) is zeer groot.

  De 4 Marseille-goals van Batshuayi in maart

  Batshuayi scoort ook bij zijn debuut voor de Rode Duivels