• home
 • video
 • pas verschenen

  Decuyper: "Borg gesteld voor bijkomende twee miljoen"

  Krijgt Patrick Decuyper het voor het zeggen op de Bosuil?

  Is tweedeklasser Antwerp bijna gered? Patrick Decuyper heeft meegedeeld dat hij een akkoord heeft bereikt met vier van de vijf schuldeisers.

  Financieel heeft Patrick Decuyper naar eigen zeggen alles voor mekaar. "Een tijdje terug hebben we de eerste twee miljoen gestort om bondsschulden en lonen van spelers te kunnen betalen, zodat de ploeg kon blijven draaien", legt hij uit.

  "Van de voetbalbond moet er nog een belangrijke som, van dezelfde grootorde, gestort of gewaarborgd worden. Die borg hebben wij gesteld."

  De laatste horde die Decuyper nu moet nemen is ook de laatste schuldeiser zien te overtuigen. Daar heeft hij nog twee dagen voor. Maandagnacht verstrijkt de deadline voor het licentiedossier van Antwerp.

  "Geen onemanshow Decuyper"

  Wat Patrick Decuyper en zijn investeerders willen is een definitief akkoord met alle schuldeisers om zo met een propere lei te kunnen beginnen op de Bosuil. "Ik ga bij Antwerp geen onemanshow van Decuyper houden", verzekert hij.

  "Mijn grootste aandacht zal naar de jeugdwerking gaan. En verder zal ik mijn visie delen en met een professioneel en gemotiveerd team werken."