• home
 • video
 • pas verschenen

  Seizoen is voorbij voor Standard-huurling Hamad

  Hamad kwam dit seizoen niet verder dan zes invalbeurten.

  Standard heeft slecht nieuws gekregen over Jiloan Hamad. De Zweedse middenvelder, die gehuurd wordt van Hoffenheim, staat enkele maanden aan de kant. Hij heeft zijn knie verdraaid op training.

  Standard bevestigt op zijn site dat het seizoen van Hamad voorbij is. Hamad verdraaide zijn linkerknie op training. Na een onderzoek is gebleken dat een operatie voorlopig niet nodig is, maar het herstel zal enkele maanden duren.

  Hamad arriveerde eind januari bij Standard als vervanger van José Mpoku. Veel speelde de Zweed nog niet in Luik. Hamad mocht zes keer invallen en scoorde een doelpunt. Zijn blessure betekent opnieuw een optie minder voor coach José Riga.