• home
 • video
 • pas verschenen

  Opnieuw zware blessure voor Juventus-middenvelder

  Claudio Marchisio moet wellicht een kruis maken over het einde van het seizoen.

  De Italiaanse international Claudio Marchisio heeft op training met de Italiaanse ploeg de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd. De 29-jarige Juventus-middenvelder is maanden out en mist uiteraard het EK-kwalificatieduel tegen Bulgarije.

  Het seizoen van Marchisio zit er door deze blessure zo goed als zeker op. "Claudio is intussen al teruggekeerd naar zijn club Juventus en zal daar verder behandeld worden", meldde bondsdokter Enrico Castellacci nog.

  Na de zware blessures van collega-middenvelders Paul Pogba en Andrea Pirlo opnieuw een zware klap voor Juventus, de Italiaanse landskampioen en leider in de Serie A.

  Italië staat na vier EK-kwalificatieduels met tien punten samen met Kroatië op kop in groep H.