• home
 • video
 • pas verschenen

  Monteyne: "Houd geen rekening met faillissement"

  Pieter-Jan Monteyne gelooft in een goede afloop voor Moeskroen-Péruwelz.

  Moeskroen-Péruwelz verzekerde zich op het nippertje van een verlengd verblijf in eerste klasse. Extrasportief vergaat het de club minder voortvarend, want Moeskroen-Péruwelz is nog niet zeker van een licentie. Pieter-Jan Monteyne is echter overtuigd dat alles in orde komt: "Een overname lijkt me evident."

  "Zelf moeten we het nieuws ook via de verschillende media volgen. Binnen de club wordt er niet gecommuniceerd", vertelt Monteyne aan Sporza Radio. "Met een faillissement hou ik nog geen rekening en ik ben ervan overtuigd dat een licentie op korte termijn in orde komt."

  "Ik veronderstel dat Moeskroen een gezonde club is. Nu zijn we afhankelijk van Rijsel, maar de club op zich heeft geen schulden. Een overname lijkt mij dan ook evident."

  Sportief verloopt het voor Moeskroen beter. De club dwong op de slotspeeldag een plaatsje in Play-off II af en gisteren wonnen de Henegouwers een oefenduel tegen Zulte Waregem.

  "We hebben een aantal spannende weken achter de rug, maar we hebben ons verzekerd van het behoud. Dat werkt bevrijdend. De groep heeft echt honger om iets te tonen in de play-offs", besluit Monteyne.