• home
 • video
 • pas verschenen

  Niels Albert en Chantal zijn uit elkaar

  Het huwelijk van Albert is voorbij.

  Het huwelijk tussen Niels Albert (29) en Chantal Lippens (28) is op de klippen gelopen. Hun relatie kreeg het hard te verduren door het einde van de topsportcarrière van Albert. Die moest door hartproblemen kappen met veldrijden. Het koppel was in de zomer van 2013 getrouwd.

  Chantal Lippens verspreidde het nieuws via Facebook. "Iedereen weet dat het einde van de topsportcarrière van Niels hard is aangekomen. Het had ook een grote invloed op ons privéleven."

  "We zijn er lang in geslaagd om te overleven, maar uiteindelijk koos Niels ervoor om enkele maanden geleden een punt te zetten achter ons huwelijk."

  "We groeiden uit elkaar door de plotse verandering in ons leven. We hebben lang geprobeerd om de brokken te lijmen, maar gaan uiteindelijk elk onze weg. We gaan in de best mogelijke verstandhouding uiteen", zegt Chantal Lippens.

  "We hebben samen beslist om dit nieuws nu te delen en zullen hier verder niet over communiceren. Hopelijk wordt ons privéleven gerespecteerd en kunnen we na een moeilijke periode weer rust vinden."