• home
 • video
 • pas verschenen

  Keeperstrainer De Jong blijft jaartje extra bij Anderlecht

  Coach Hasi is tevreden over keeperstrainer De Jong.

  Anderlecht heeft het contract van keeperstrainer Max de Jong met een jaar verlengd. De Nederlander is al drie jaar aan de slag bij de landskampioen. "Ik vind de waardering heel prettig", zegt De Jong.

  Max de Jong trok drie jaar geleden naar Anderlecht in het zog van John van den Brom. De Nederlandse coach is al een jaar vervangen door Besnik Hasi, maar keeperstrainer De Jong zit nog steeds bij Anderlecht. Hij heeft er zijn contract vandaag ook verlengd met één jaar.

  "Het bestuur en de coach wilden dat ik bijtekende en die waardering vind ik heel prettig", zegt de Nederlander. "Anderlecht is een topclub en behoort tot de top van Europa. Dankzij deze mooie club heb ik mogen proeven van het allerhoogste niveau."

  De Jong kijkt ook al vooruit. "Ik hoop dat ik nog keeperstrainer zal zijn in het nieuwe stadion, maar dat zal zeker nog drie jaar duren."