• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook De Bock haakt af bij Duivels, Nainggolan heeft buikgriep

  De Bock keert terug naar Club Brugge.

  Bondscoach Marc Wilmots kan voor de EK-kwalificatie-interlands tegen Cyprus en Israël geen beroep doen op Laurens De Bock. De linksachter van Club Brugge verlaat de selectie. "Spijtig, maar uitstel is geen afstel", reageert De Bock. Radja Nainggolan sukkelt dan weer met buikgriep.

  De Bock sukkelde na de bekerfinale met een ribblessure en moet 10 dagen rusten. "Hij heeft te veel last, zelfs ademen doet pijn", zegt bondscoach Marc Wilmots, die eigenlijk gisteren al min of meer geanticipeerd had op zijn blessure. Met Olivier Deschacht had Wilmots al een extra linksachter bij de selectie gehaald.

  De bondscoach had overigens nog meer slecht nieuws: Radja Nainggolan heeft buikgriep en heeft niet getraind met de groep. Simon Mignolet bleef dan weer binnen.

  Maar de laatste berichten over Nicolas Lombaerts (knie) en Christian Benteke (heup) zijn wel hoopgevend. "Voor Nicolas voorzie ik absoluut geen problemen. Hij heeft zelfs extra oefeningen gevraagd om een beetje bij te trainen. Christian heeft geen last meer en neemt ook geen medicatie meer. Zijn evolutie verloopt zoals gepland", zei Wilmots.

  De Bock: "Uitstel is geen afstel"

  "Uitstel is geen afstel", reageert Club Brugge-speler Laurens De Bock op zijn Facebook. "Beetje rusten om klaar te zijn voor de play-offs!"

  Foto's van de (rugby)training