• home
 • video
 • pas verschenen

  Wow, staalharde dunk gaat 2 keer door ring (maar telt niet)

  Dekker zorgt voor een bijzondere dunk.

  De wetten van de zwaartekracht werden gisteren getart in de NCAA, het college-basketbal. Sam Dekker dunkte met zoveel kracht dat het net de bal weer over de ring werkte. Jammer genoeg voor Dekker leverde het geen vier punten op, niet eens twee, want er was net een time-out aangevraagd.

  Sam Dekker kreeg door een aangevraagde time-out geen punten voor deze dunk, maar werd met 17 punten toch topscorer bij de Wisconsin Badgers tegen Oregon. De Badgers behoren bij de favorieten voor de NCAA-kroon.

  Sam Dekker is trouwens een naam om te onthouden, want hij staat al een hele tijd op de radar van de NBA-ploegen. Zijn naam klinkt Nederlands, maar hij is wel degelijk een geboren en getogen Amerikaan.