• home
 • video
 • pas verschenen

  Simeone blijft tot 2020 bij Atletico

  Simeone is al sinds 2011 aan de slag bij Atletico.

  De Argentijnse coach Diego Simeone heeft zijn contract bij Atletico Madrid met drie seizoenen verlengd. Hij blijft de Spaanse club nu trouw tot 30 juni 2020.

  Simeone is sinds december 2011 aan de slag bij Atletico. De 44-jarige Argentijn lag er nog tot 2017 onder contract, maar kwam nu tot een akkoord met de club om die overeenkomst met nog eens drie seizoenen te verlengen.

  Simeone levert dan ook uitstekend werk in de Spaanse hoofdstad. In iets meer dan drie jaar tijd won hij met Atletico onder andere de landstitel, de beker en de Europa League. Vorig seizoen bereikte de ex-club van Thibaut Courtois nog de finale van de Champions League, maar die verloren ze na verlengingen van stadsgenoot Real Madrid.

  Ook dit jaar is Simeone met zijn club bezig aan een succesvol Champions League-parcours. In de kwartfinales neemt Atletico het binnenkort opnieuw op tegen Real. In de Primera Division staat Atletico momenteel op de vierde plaats, op negen punten van leider FC Barcelona.