• home
 • video
 • pas verschenen

  Ging "zieke" Özil een nachtje stappen in Berlijn?

  Wordt Özil gestraft voor zijn uitstapje?

  Mesut Özil staat in het oog van een (kleine) storm. De Duitse recordtransfer van Arsenal miste zaterdag de confrontatie met Newcastle. Özil was ziek, zo luidde de verklaring, maar diezelfde avond werd de Duitser wel gespot in een Berlijnse nachtclub.

  Arsenal kon zaterdag tegen Newcastle (2-1-overwinning) geen beroep doen op spelmaker Mesut Özil. Arsenal liet weten dat de Duitser, die in 2013 voor een clubrecord werd weggeplukt bij Real Madrid, ziek was.

  Coach Arsène Wenger liet Özil dan maar meteen vertrekken naar Duitsland, waar Özil deze week de interlands met de nationale ploeg kon voorbereiden. Maar volgens de Engelse media ging Özil zaterdagavond gewoon een nachtje stappen in Berlijn.

  Özil zal bij zijn terugkeer naar Engeland wellicht een stevige preek van Wenger krijgen. De Franse coach kon een tijdje geleden niet lachen met incidenten met doelman Szczesny en middenvelder Wilshere, die met een sigaret waren gefotografeerd.