• home
 • video
 • pas verschenen

  Gezien in Afspraak in Rio: Dagelijkse kost met Bashir Abdi

  Bashir Abdi met Somalische lekkernijen.

  In de vierde aflevering van Afspraak in Rio heeft u kennis kunnen maken met langeafstandsloper Bashir Abdi. De Belgische atleet houdt een Somalische avond in de lokale atletiekclub. Judoka Charline Van Snick viert een feestje na een woelige periode, Lindsey De Grande gaat op babybezoek bij Svetlana Bolshakova en bij Jolien D'hoore staat de coupe van haar ploegleider op het spel.

  Bashir Abdi vergeet zijn Somalische roots niet

  Bashir Abdi is geboren in de Somalische hoofdstad Mogadishu. De goedlachse loper uit Gent organiseert een Somalische avond bij de lokale atletiekclub.

  Charline Van Snick feest

  Judoka Charline Van Snick wordt in de zomer van 2014 vrijgesproken van cocaïnegebruik. Dat viert ze met alle mensen die haar zijn blijven steunen.

  Lindsey De Grande op babybezoek

  Hink-stap-springster Svetlana Bolshakova is bevallen van een zoontje. Lindsey De Grande is een goede vriendin en gaat op babybezoek.

  D'hoore koerst voor het haar van de ploegleider

  Tijdens de tactische bespreking van Lotto Belisol Ladies heeft ploegleider Dany Schoonbaert zijn eigen manier om de meisjes van zijn team te motiveren.

  De top 5 halen ze net niet in de Ronde van Vlaanderen vrouwen. Liesbet De Vocht rijdt naar de zevende plaats. Jolien D'hoore moet vrede nemen met de 14e plaats. Een lekke band breekt haar zuur op.

  Afspraak in Rio, elke maandag om 20.40u op Eén.