• home
 • video
 • pas verschenen

  Drie Belgische mannen en drie Belgische vrouwen staan op hoofdtabel in Miami

  Van Uytvanck mag zich klaarmaken voor het hoofdtoernooi in Miami.

  Alison Van Uytvanck heeft zich als derde Belgische vrouw geplaatst voor het hoofdtoernooi van Miami. Ook Steve Darcis en Ruben Bemelmans overleefden de kwalificaties. Kirsten Flipkens, Yanina Wickmayer en David Goffin zijn rechtstreeks geplaatst in Miami.

  Van Uytvanck rekende in de tweede kwalificatieronde af met de Amerikaanse Ingrid Neel (WTA-765). Van Uytvanck moest zwoegen in de eerste set, maar haalde het in de tiebreak met 9-7. Na twee uur en vier minuten won ze ook set twee met 6-4. 

  Steve Darcis had in zijn tweede ronde van de kwalificaties minder moeite met de Slovaak Norbert Gombos. Darcis won in twee sets: 6-4 en 6-3. Ruben Bemelmans versloeg in zijn laatste kwalificatiematch de Duitser Dustin Brown (ATP-104) in drie sets: 6-7 (5/7), 6-4 en 6-2. 

  An-Sophie Mestach werd eerder in de eerste kwalificatieronde uitgeschakeld.