• home
 • video
 • pas verschenen

  Vidarsson: "Druk heeft verlammend gewerkt"

  Cercle Brugge is de verliezer van het weekend. Na de nederlaag bij Lierse en de zege van Waasland-Beveren is Cercle gezakt naar plaats 15. "Dit is een fikse klap", geeft Arnar Vidarsson toe. "Er is nog niets beslist, maar het wordt tijd dat de echte mannen opstaan."

  Arnar Vidarsson was niet boos. "Ik ben gewoon ontgoocheld, omdat we verloren hebben", zegt de coach van Cercle Brugge. "De omstandigheden waren in ons voordeel, maar we hebben het weggegooid en dat is jammer."

  "Er was geen overtuiging bij ons. Zelfs met een meevaller als de rode kaart voor Sayed deden we niets. We hebben nooit ons geloof en overtuiging gevonden."

  "Ik denk niet dat het gemakzucht was vandaag, eerder andersom. De druk werd groot en dat heeft verlammend gewerkt. Het loopt niet naar wens voor ons. Natuurlijk is het ook een mentale kwestie, maar uiteindelijk is dit al het hele seizoen zo."

  "Dit is een fikse klap. Het doet pijn, maar we moeten hier door. We zijn zeker de verliezer van het weekend, maar het kan snel keren. Er zijn nog vier wedstrijden en het wordt erop of eronder."

  Vidarsson beseft dat hij geen geschenken moet verwachten. "We zullen het zelf moeten doen, niemand zal het voor ons doen. Er is nog niets beslist, maar het wordt tijd dat de echte mannen opstaan."