• home
 • video
 • pas verschenen

  NBA: spectaculaire dunks en 13 bommen op rij

  Zach LaVine op weg naar een spectaculaire dunk.

  Een dag voor het duel tussen de sterren van het Westen en het Oosten in het All Star Weekend van de NBA konden de basketballiefhebbers al smullen van dunks en telegeleide driepunters. Zach LaVine en Stephen Curry stalen de show in New York. Geniet mee.

  19-jarige LaVine is beste dunker

  Zach Lavine, de rookie van de Minnesota Timberwolves, heeft de dunkwedstrijd op zijn naam geschreven. De 19-jarige LaVine, met de naam van Jordan op zijn rug, maakte indruk met zijn sprongkacht en technische uitvoering en kreeg iedereen op de banken.

  Stephen Curry is beste scherpschutter

  Stephen Curry heeft zijn talent als schutter opnieuw bewezen. De guard van de Golden State Warriors was een klasse apart in de driepuntwedstrijd. Hij maakte 13 driepunters op een rij en zette met 27 punten een record neer.

  Beverley wint de "Skills Challenge"

  De beste momenten van de dag