• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne moet op de gang van de trein zitten

  Kevin De Bruyne in "pendelaarshouding".

  Op de grond zitten als de trein helemaal vol is. Het lot van de pendelaar kan ook Kevin De Bruyne en zijn Wolfsburg-ploegmaten overkomen. Op weg naar een wedstrijd is het wel niet de ideale voorbereiding, al won Wolfsburg vandaag wel de spektakelmatch tegen Leverkusen met 4-5.

  Wolfsburg nam gisteren de ICE-trein naar Leverkusen, maar de reis verliep allesbehalve vlekkeloos.

  De tweede in de Bundesliga had een volledig treinstel gereserveerd, maar dat ontbrak. De sterren probeerden zich in een ander treinstel neer te vleien, maar daarvoor waren hun tickets niet geldig. De Bruyne en co kregen geen andere keuze dan in de gang op de grond plaats te nemen.

  Daar hield het nog niet mee op voor Wolfsburg, want de trein reed niet helemaal door tot zijn bestemming. Er moest nog snel een bus ingelegd worden om de Wolfsburg-spelers in hun hotel te krijgen.

  Van stramme spieren leek vandaag wel geen sprake, want Wolfsburg stond bij Leverkusen na een halfuur al 0-3 voor. Uiteindelijk eindigde het spektakelstuk op 4-5 en kon Wolfsburg met 3 punten op zak terugreizen.