• home
 • video
 • pas verschenen

  Ploeg van Niels Albert rijdt dan toch de Sluitingsprijs

  Wout van Aert zal er in Oostmalle dus toch bij zijn.

  De Sluitingsprijs in Oostmalle mag op 22 februari dan toch de crossers van Vastgoedservice-Golden Palace verwelkomen. De organisatie en de ploeg waren het niet eens over de financiële kant van de zaak, maar hebben nu toch een akkoord gevonden.

  Op zondag 22 februari duiken de crossers in Oostmalle nog een laatste keer het veld in. Het zag er wel naar uit dat de organisatie niet hoefde te rekenen op de deelname van Vastgoedservice, de ploeg van onder meer Wout van Aert en Rob Peeters.

  Een financieel dispuut tussen de ploeg en de wedstrijdorganisator leek voor de niet-deelname te zorgen. Ook een huldiging voor ploegleider Niels Albert dreigde op die manier in het water te vallen.

  Maar de organisatoren van de Sluitingsprijs hebben nu toch goed nieuws. "We hebben een misverstand met de verantwoordelijken van het team uit de weg geruimd. We zijn blij met de komst van de Vastgoed-renners. Ook de huldiging van Niels Albert vindt gewoon plaats."