• home
 • video
 • pas verschenen

  Mitrovic: "Anderlecht wordt altijd kampioen"

  Aleksandar Mitrovic voelt zich goed bij Anderlecht.

  Anderlecht moet in de competitie achtervolgen op Club Brugge. Het rekent daarbij onder meer op de goals van Aleksandar Mitrovic, die het naar zijn zin heeft bij Anderlecht. "Ik voel me hier goed en ben niet bezig met mijn toekomst", zegt de 20-jarige Serviër.

  De competitie lijkt te zullen uitdraaien op een tweestrijd Club Brugge-Anderlecht. Op dit moment heeft Club de beste papieren in handen, maar Aleksandar Mitrovic is ervan overtuigd dat het wel goed komt met paars-wit.

  "Het is elk jaar hetzelfde verhaal. Vorig jaar zou Standard kampioen worden, nu is het Club Brugge. Maar Anderlecht wordt altijd kampioen. Ik zal na dit seizoen ook pas tevreden zijn als we alles gewonnen hebben. Daar gaan we voor", vertelt Mitrovic in Het Laatste Nieuws.

  Volstaat Champions League-voetbal om de aanvaller in Anderlecht te houden? "Ik zou hier mijn hele leven kunnen blijven. Al zal ik ooit nog wel eens terug moeten naar mijn oude club Partizan. Op dit moment heb ik echt geen reden om te vertrekken."

  "Alles hangt af van de clubs die me willen en van het geld dat gevraagd en geboden wordt. Daar ben ik niet mee bezig. Ik voel me hier gelukkig en denk niet aan wat er zal gebeuren. Dat laat ik over aan mijn vader. Met Anderlecht strijden we nog op drie fronten. Al mijn aandacht gaat daar naartoe."

  "De Premier League? Dat is geen droom, ik zou er graag willen spelen. De interesse van Swansea? Er zijn veel redenen waarom een keuze goed kan zijn en waarom niet. Swansea is een stabiele club uit de Premier League. Maar voor mij is het belangrijkste dat ik kan spelen en beter worden."