• home
 • video
 • pas verschenen

  Frank Acheampong verlengt contract in Anderlecht met twee jaar

  Frank Acheampong in actie tegen AA Gent.

  Anderlecht heeft Frank Acheampong een nieuwe verbintenis voorgeschoteld. De Ghanese aanvaller gaat er gretig op in en verbindt zijn lot tot 2019 aan paars-wit.

  Acheampong en Anderlecht hebben vandaag een akkoord bereikt over de contractverlenging met twee seizoenen. Daardoor ligt de 21-jarige kwieke Ghanees tot de zomer van 2019 vast in het Astridpark.

  Acheampong debuteerde in 2009 bij King Faisal Babes in zijn geboorteland. In 2010 maakte hij de overstap naar Berekum Chelsea, ook een Ghanese club. De flankaanvaller vertrok in februari 2010 naar Thailand. Hij tekende bij Burniram United, waarmee hij dat jaar de titel en de beker veroverde.

  In januari 2013 werd Acheampong voor zes maanden uitgeleend aan Anderlecht. Met de beloften won hij het prestigieuze toernooi in Viareggio in Italië. In april nam de landskampioen de "Ghanese Messi" definitief over. Acheampong maakte op 28 juli van dat jaar zijn officiële debuut in de A-kern.