• home
 • video
 • pas verschenen

  Een virus zou het hartprobleem van Zingle veroorzaken

  Zingle kan voorlopig niet aan koersen deelnemen.

  Romain Zingle kan nog niet meteen aan een terugkeer in het peloton denken. De Cofidis-renner heeft wel iets meer duidelijkheid gekregen over zijn hartprobleem: een virus zou de boosdoener zijn. Rusten is wel de enige oplossing voor beterschap.

  Eind januari kondigde Romain Zingle op Twitter aan dat hij nog niet aan het seizoen kon beginnen. Zingle sukkelde met een ontsteking aan zijn hartkamer en kon nog niet deelnemen aan wedstrijden.

  Zingle staat nog altijd aan de kant, maar heeft wel al iets meer duidelijkheid. "Een virus zou de ontsteking in mijn hart veroorzaken", klinkt zijn boodschap op Twitter. "Rusten is de enige oplossing om te  herstellen."