• home
 • video
 • pas verschenen

  "Wilmots moet beter beseffen dat hij een werknemer van de bond is"

  Johan Timmers was niet te spreken over het optreden van Wilmots.

  Johan Timmermans, voorzitter van KV Mechelen en lid van de Raad van Bestuur van de voetbalbond, heeft scherp uitgehaald naar bondscoach Marc Wilmots. "Hij moet beter beseffen dat hij een werknemer is van de bond", zegt Timmermans aan VTM.

  Johan Timmermans was "not amused" met het optreden van Marc Wilmots vorige week in de Raad van Bestuur van de voetbalbond. De bondscoach pleitte ervoor dat de Rode Duivels komende maand op de vlucht van Israël naar België meer beenruimte zouden krijgen, een meerkost van 100.000 euro.

  "Wilmots kwam op een vrij arrogante manier even zeggen hoe wij moesten stemmen. Ik heb tegen gestemd, samen met Joseph Allijns van Kortrijk. Maar helaas waren wij de enige die tegenstemden", zegt Timmermans.

  "Wilmots zou veel beter moeten beseffen dat hij een werknemer is van de voetbalbond en niet iemand die de lijnen uitzet. Of hij nog kan aanblijven? Zolang zijn prestaties goed blijven, zal dat wel aanvaard worden."

  Tweet: