• home
 • video
 • pas verschenen

  Gaby Mudingayi trekt truitje van Cesena aan

  Gaby Mudingayi was al sinds juni op zoek naar een nieuwe club.

  Gaby Mudingayi heeft een nieuwe ploeg gevonden in de Serie A. De Congolese Belg zat zonder club nadat zijn contract bij Inter Milaan vorige zomer afgelopen was, maar heeft nu onderdak gevonden bij reeksgenoot Cesena.

  Gaby Mudingayi tekende vandaag een contract tot het einde van het seizoen. Dat heeft de Italiaanse club vandaag zelf op zijn website gemeld. Bij zijn nieuwe club krijgt de Congolese Belg rugnummer 26.

  Mudingayi versierde in 2012 een droomtransfer naar Inter Milaan, maar daar kwam hij nauwelijks aan spelen toe. Afgelopen zomer liep het contract van de middenvelder af waardoor hij op zoek moest naar een nieuwe club.

  Sinds eind oktober trainde de 17-voudige international mee bij de Spaanse eersteklasser Elche, maar ook daar kon Mudingayi geen contract versieren.

  Bij de voorlaatste in de Serie A kan Mudingayi nu zijn carrière nieuw leven inblazen. Zondag ontvangt de Congolese Belg in zijn debuut competitieleider Juventus.