• home
 • video
 • pas verschenen

  Benteke krijgt een nieuwe trainer na ontslag Lambert

  Lambert was sinds 2012 trainer van Aston Villa.

  Aston Villa heeft trainer Paul Lambert ontslagen. De 13e competitienederlaag van Aston Villa, gisteren tegen Hull City, is Lambert fataal geworden. Lambert was sinds 2012 aan de slag in Birmingham.

  Aston Villa kent een moeilijk seizoen. De club van Rode Duivel Christian Benteke staat als 18e op een degradatieplaats in de Premier League. Aston Villa kon dit seizoen nog maar 5 van zijn 25 matchen in de competitie winnen.

  Het verlies gisteren tegen Hull City was voor het bestuur de symbolische druppel. "AVFC heeft deze avond afscheid genomen van manager Paul Lambert", schrijft de club op zijn website. "We willen Paul bedanken voor hetgeen hij voor de club gedaan heeft en wensen hem alle succes toe in de toekomst."

  "Voorlopig zullen assistent Scott Marshall een keeperstrainer Andy Marshall de A-selectie klaarstomen voor het FA Cup-duel van zondag tegen Leicester City. De naam van een nieuwe manager wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt."