• home
 • video
 • pas verschenen

  Villa-coach: "Benteke weet dat hij niet goed speelt"

  Benteke moest afgelopen weekend tevreden zijn met een invalbeurt.

  Christian Benteke kent een moeilijke periode bij zijn club Aston Villa. Trainer Paul Lambert hoopt dat zijn spits snel weer op topniveau geraakt. "Benteke zal terugvechten om in de basiself te geraken", zegt de Schot.

  Christian Benteke moest afgelopen weekend vrede nemen met een invalbeurt in de wedstrijd tegen Chelsea. "Christian weet zelf ook dat hij niet goed aan het spelen is", verklaart Aston Villa-trainer Paul Lambert waarom de Rode Duivel op de bank startte.

  Dat Benteke zijn basisplaats moest afstaan aan Gabby Agbonlahor kwam niet als een verrassing, vertelt Lambert op de website van de club. In achttien wedstrijden kwam Benteke nog maar drie keer tot scoren.

  De Schotse trainer verwacht dat zijn spits er alles aan zal doen om uit zijn vormdip te geraken. "Soms komt een speler sterker terug na een korte rustperiode. Ik weet dat Christian zal terugvechten om opnieuw in de basis te geraken", gaf Lambert mee.