• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanden Stock: "Martens had misschien ander lot verdiend"

  Roger Vanden Stock roept op tot solidariteit tussen alle clubs.

  Anderlecht betreurt dat Steven Martens is opgestapt als CEO bij de voetbalbond. "Hij heeft fouten gemaakt, maar het is jammer dat hij daar zo'n hoge prijs voor betaalt", zegt Anderlecht, bij monde van voorzitter Roger Vanden Stock.

  Anderlecht begint zijn perscommuniqué met Steven Martens te bedanken voor zijn geleverde werk.

  "Hij slaagde er immers in om het Belgische voetbal een nieuw elan te geven, zowel op commercieel vlak als op vlak van de fanbeleving. Nog nooit was onze nationale ploeg zo populair als de voorbije jaren."

  "De voormalige CEO vereenvoudigde een aantal procedures voor de amateur- en profclubs en hij dynamiseerde de structuren van de voetbalbond", laat voorzitter Roger Vanden Stock noteren.

  "Martens heeft ook fouten gemaakt. Dat hij een erg hoge prijs betaalt voor deze is jammer. Hij had misschien een ander lot verdiend."

  "RSCA zal altijd streven naar het algemeen belang van het Belgische voetbal, van hoog tot laag, en hoopt dat de achterhoedegevechten niet zullen leiden tot een onherroepelijke wanorde en een versplintering van het Belgische voetbal. Het Belgische voetbal is alleen gebaat bij solidariteit tussen alle clubs."