• home
 • video
 • pas verschenen

  Schrijf je in voor een fietsvakantie met Sporza

  De fietsvakantie is er eentje op maat van iedereen

  Na een geslaagde eerste editie trekt Sporza ook in 2015 op fietsvakantie naar Spanje. Van 11 tot 18 oktober kunt u in Mojàcar (Almeria) zalig fietsen onder de Spaanse zon en onder begeleiding van Christophe Vandegoor en Frank Hoste. Schrijf je snel in.

  Het microklimaat van Mojàcar in combinatie met de rustige wegen zorgen voor een ideale fietservaring.

  Net zoals vorig jaar is de gastheer Serge Baguet. Maar voor deze editie is ook Ludwig D’Hose van de partij. De topmechanieker zal meerdere workshops geven. 

  And last but not least: professor Hespel van de Bakala Academy zal je beter en slimmer zal laten trainen.

  Inschrijven kan via www.debuckreizen.be. Je leest er ook alle details over de vluchten, de fietstochten, de omgeving en uiteraard de prijzen.

  Profiteer van de coaching van de Bakala Academy

  Alle deelnemers van de Sporza fietsvakantie krijgen in aanloop naar hun reis de kans om te genieten van de diensten van Bakala Academy aan een gereduceerde prijs.

  Het 'Bakala Academy - Athletic Performance Center' is een hoogstaand onderzoeks- en testcentrum ontstaan uit een samenwerking tussen ZB Sports Development en de KU Leuven. Samen willen zij een 'Center of Excellence' uitbouwen in de wereld van wetenschap, sport en coaching.

  De Bakala Academy wil zich onderscheiden als een ‘world-class’ academie voor onderzoek, innovatie en onderwijs in de sport. Dit ambitieuze project zal zich vestigen in een nieuw gebouw aan de KU Leuven op de campus van het Universitair Sportcentrum.

  Uw eigen naam op jouw persoonlijke Sporza wieleruitrusting

  Bioracer ontwikkelde samen met Sporza een wielercollectie.

  De Sporza-fietsvakantie deelnemers krijgen de kans om in te tekenen op een uniek promotieaanbod voor een volledige Sporza wieleruitrusting (broek en trui) van een hoogstaande Bioracer kwaliteit.

  De eerste 60 personen die zich inschrijven kunnen deze Sporza wieleruitrusting aankopen aan 99 euro i.p.v. 130 euro met een gratis personalisatie er boven op.

  Na inschrijving ontvangt u een persoonlijke mail die u de kans geeft om te genieten van dit unieke aanbod.

  Alle deelnemers aan de eerste editie van onze Sporza fietsvakantie kunnen bij hun inschrijving voor deze tweede editie ook genieten van deze promotie met speciale personalisatie.