• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen en coach Jankovic gaan door met elkaar

  Het bestuur van KV Mechelen is tevreden over Aleksandar Jankovic.

  KV Mechelen heeft het contract van zijn coach Aleksandar Jankovic met een jaar verlengd, tot 2017. Ook linksachter Ivan Obradovic tekende een nieuw contract. De Serviër blijft tot 2018 aan de club verbonden.

  Aleksandar Jankovic is aan zijn eerste seizoen bij KV Mechelen bezig. Hij nam het roer over van Frank Vercauteren. De Serviër werkt met KV Mechelen een relatief rustig seizoen af en dat is blijkbaar naar de zin van het bestuur.

  Het contract van Jankovic, dat liep tot 2016, wordt opengebroken tot 2017. Ook zijn landgenoot Ivan Obradovic werd beloond met een nieuwe overeenkomst, tot 2018. Obradovic is dit seizoen een onbetwiste basisspeler Achter de Kazerne.