• home
 • video
 • pas verschenen

  Verboom verlengt contract bij Zulte Waregem

  Verboom tekende vandaag zijn nieuwe contract bij Zulte Waregem.

  Zulte Waregem heeft het contract van Bryan Verboom opengebroken. De verdediger tekende een nieuw contract tot 2019. "Ik voel me uitstekend in mijn vel bij Essevee en ik beschouw de club als een tweede thuis", zegt Verboom.

  Verboom kreeg zijn jeugdopleiding bij Anderlecht, maar ontbolsterde onder Francky Dury bij Zulte Waregem. In het seizoen 2012-2013 kwam hij aan als huurling, een jaar later maakte hij definitief de overstap naar de Gaverbeek.

  Vandaag tekende Verboom een nieuw contract tot 2019. "Dit is een mooie beloning van de club. Zulte Waregem onderstreept met deze lange verbintenis dat het in mij gelooft. Ik voel me uitstekend in mijn vel bij Essevee en ik beschouw de club als een tweede thuis."