• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo ligt onder vuur door feestje na 4-0-pandoering

  De fans van Real keren zich tegen hun vedette

  De kersverse 30-jarige sterspeler werd enkele uren na de 4-0-pandoering tegen stadsrivaal Atletico gespot op een verjaardagsfeestje. De zaakwaarnemer van Ronaldo geeft aan dat de kritiek op de recente Gouden Bal winnaar onterecht is.

  Cristiano Ronaldo had zich zijn 30e verjaardag wellicht anders voorgesteld. Wijdverspreide foto's van zijn verjaardagsfeestje waren de aanleiding voor boze Real-fans om hun sterspeler op de korrel te nemen. De zware 4-0 nederlaag tegen Atletico Madrid was duidelijk nog niet verteerd.

  Bovendien zouden ook James Rodriguez, Marcelo en Keylor Navas de festiviteiten hebben bijgewoond. Volgens de zaakwaarnemer van Ronaldo, Jorge Mendes, is al deze commotie overdreven. "Cristiano is en blijft een echte prof, de beste in de geschiedenis."

  "Cristiano was enorm teleurgesteld na de nederlaag. Maar er waren meer dan 40 kinderen op het feestje en hij kon dus niet anders dan het feestje bij te wonen", voegt Mendes eraan toe.

  De uitbundige foto's en filmpjes werden alleszins niet gesmaakt door de Real-aanhang. Barcelona, dat wel overtuigend won met 2-5 bij Athletic Bilbao, nadert nu tot op 1 punt van de Madrilenen.

  Real-coach Ancelotti pleitte schuldig aan de nederlaag en hoopt alvast op beterschap tegen Deportivo de La Coruña, komende zaterdag.