• home
 • video
 • pas verschenen

  LA Clippers moeten het tijdje zonder sterspeler doen

  Blake Griffin ligt voor onbepaalde tijd in de lappenmand.

  Net nu de belangrijkste periode van het jaar aanbreekt, moeten de LA Clippers hun sterspeler Blake Griffin een tijdje missen. Blake Griffin wordt vandaag geopereerd aan zijn rechterelleboog. Hij is voor onbepaalde tijd buiten strijd.

  Blake Griffin, de power forward van de LA Clippers, miste dit seizoen nog geen enkele wedstrijd, maar nu ligt de Amerikaan een tijdje in de lappenmand door een infectie aan zijn rechterelleboog.

  De 25-jarige Griffin wordt vandaag al op de operatietafel verwacht. "We weten niet wanneer hij fit zal zijn", zegt zijn coach. "Bij een enkelverstuiking weet je dat het tien dagen duurt, maar nu is het gissen."

  "Infecties zijn infecties. Je moet er heel voorzichtig mee omgaan. De dokters weten zelfs nog niet welke antibiotica ze moeten geven. Het kan een tijdje duren."

  De blessure van Griffin is in ieder geval een streep door de rekening voor de Clippers. De ploeg is nog volop in de running voor een ticket voor de play-offs. Het staat momenteel zesde in de Western Conference.