• home
 • video
 • pas verschenen

  "Witsel heeft gesproken met het bestuur van Juventus"

  Witsel, hier in het shirt van Zenit met Nicolas Lombaerts.

  Axel Witsel wordt almaar meer in verband gebracht met een transfer naar Juventus. Volgens de RTBF hebben Witsel en de Italiaanse club elkaar al ontmoet, met het oog op een verhuizing na dit seizoen. Het struikelblok zou wel eens de transfersom kunnen zijn die Zenit op Witsels hoofd plakt.

  "Volgens onze informatie heeft Witsel voorzitter Agnelli en sportief directeur Paratici van Juventus ontmoet. Ook Luciano D'Onofrio was erbij", schrijft de RTBF op zijn website. "Een akkoord tussen de speler en de club zou binnen dit en twee weken uit de bus kunnen komen."

  Als Witsel en Juventus een huwelijk willen sluiten, hebben ze wel de zegen nodig van Witsels huidige werkgever Zenit Sint-Petersburg. De Russische topclub legde in 2012 40 miljoen euro op tafel voor onze landgenoot. Witsel heeft er een contract tot 2017.

  De tweet van de RTBF-journalist: