• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vukomanovic: "Wij bieden meer voor Scholz dan Anderlecht"

  Kiest Alexander Scholz (r) voor Anderlecht of toch voor Standard?

  Lokeren-verdediger Alexander Scholz leek op weg naar Anderlecht, maar met Standard is er een kaper op de kust. "Ik heb gehoord dat hij liever naar ons wil komen", zegt Standard-coach Ivan Vukomanovic.

  Lokeren en Anderlecht bereikten donderdag een akkoord over de transfer van Alexander Scholz. De speler hoefde er enkel nog maar met de club uit te komen. Maar ineens is ook Standard op de Deense verdediger gesprongen.

  Standard ziet in Scholz de gedroomde opvolger van Laurent Ciman, die wellicht naar Canada trekt. "We hebben dezelfde aanbieding gedaan voor Scholz als Anderlecht, iets beter zelfs."

  "Ik heb ook gehoord dat Scholz naar ons wil komen", zegt Vukomanovic. "Maar als hij toch voor Anderlecht kiest, zal ik dat sportief opnemen. Het is zijn carrière, zijn leven."

  De transfersaga rond Scholz geeft de nakende topper tussen Standard en Anderlecht in ieder geval nog wat extra piment. Alsof de terugkeer van Steven Defour naar Sclessin al niet genoeg was...

  Scholz: "Tijd om knopen door te hakken"

  Alexander Scholz speelde met Lokeren nog gewoon mee tegen Genk. Maar na de match liet hij niet het achterste van zijn tong zien. "Of dit mijn laatste match was? We zullen wel zien. Er beweegt heel wat en er wordt veel gepraat, maar nu is het tijd om knopen door te hakken. Ik laat mijn beslissing een van de komende dagen weten. Of ik naar Standard neig? We zullen zien", klinkt het mysterieus.

  Hasi: "Geen zin om dit nog lang te laten aanslepen"

  Ondertussen liet Anderlechtcoach Besnik Hasi zich ontvallen dat hij de 22-jarige Deen begrijpt, maar dat hij snel een keuze moet maken: "Het is logisch dat hij twijfelt, als zowel Anderlecht en Standard komen aankloppen." De coach van de landskampioen wil wel vandaag of morgen duidelijkheid in de transfersoap.