• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mourinho: "Thorgan heeft pech dat Eden hier is"

  Thorgan Hazard speelt nu bij Mönchengladbach.

  José Mourinho heeft nog geen beslissing genomen over de toekomst van Thorgan Hazard bij Chelsea. De broer van Eden wordt dit seizoen uitgeleend aan Borussia Mönchengladbach en Gladbach wil Thorgan definitief aanwerven. "We vinden Thorgan echt goed", zegt Mourinho.

  Thorgan Hazard is nog altijd eigendom van Chelsea, maar Mönchengladbach wil de jonge Belg aankopen. "Thorgan is een goeie speler. Hij is een van de weinige uitgeleende spelers die ik persoonlijk live ga bekijken", zegt de coach van Chelsea.

  "We vinden Thorgan echt goed, maar hij heeft de pech dat hier al een goeie Hazard rondloopt, Eden. Ze kunnen ook samen in een ploeg, maar wij hebben ook al Schürrle, Oscar en Willian."

  "Het was dus de beste beslissing voor Thorgan om naar Gladbach te trekken, want hij moet spelen. En de Bundesliga is een goeie competitie om je te ontwikkelen", zei de Portugees op zijn wekelijkse persconferentie.

  "Zijn toekomst? Komt hij terug of wil Gladbach hem kopen? Als we niet moeten verkopen, dan doe ik dat ook liever niet. Hij is een van de uitgeleende spelers die het potentieel hebben om voor Chelsea te spelen."