• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club leent Sabala uit aan Tsjechische eersteklasser

  Sabala trainde in de voorbereiding mee met Club Brugge.

  Valerijs Sabala speelt tot het einde van het seizoen bij FC Jablonec. De aanvaller tekende een jaar geleden bij Club Brugge en is ook Lets international. FC Jablones staat momenteel op een derde plaats in de Tsjechische competitie.

  Valerijs Sabala reist morgen af naar Tsjechië om de medische tests af te leggen. Bij FC Jablonec kan de Letse international zijn handtekening zetten onder een contract tot het einde van het seizoen.

  Sabala kwam vorig jaar in januari over naar Club Brugge, maar maakte het seizoen vol bij zijn vorige club Skonto FC. Dit seizoen werd de 20-jarige aanvaller uitgeleend aan Anorthosis Famagusta, de Cypriotische club die Thomas Kaminski leent van Anderlecht.